luni, 30 mai 2011

Part 2. _ tineri designeri pentru copiii de la marcus


_LICITATIE CARITABILA ONLINE_Tinerii designeri pun umar la umar si obiect langa obiect pentru a-i ajuta pe Copiii de la Marcus.

In fiecare luna vom da startul unei licitatii de produse donate de designeri si artizani. Toti banii stansi din aceasta licitatie vor fi folositi pentru a cumpara alimente si carti pentru copii.

Depinde de voi cat de mult va doriti obiectul respectiv si cat de mult doriti sa ajutati Copiii de la Marcus. Cu ajutorul vostru, acesti copilasi vor primi o parte din cele necesare in fiecare luna.

Fiecare leu conteaza


desfasurarea licitatiei


Se porneste de la o suma minima iar fiecare doritor liciteaza obiectul respectiv pana in data de 1 iunie inclusiv, adaugand comentarii la fotografia produsului dorit.
Licitatia se va inchide pe 1 iunie ora 15.00.

"Achizitiile" vor fi expediate pe data de 2-3-5 iunie prin curier rapid pentru cei care nu sunt din Bucuresti (- taxele de expediere vor fi suportate de cumparator) si prin organizatori pentru cei din Bucuresti.
Depinde de voi cat de mult va doriti obiectul respectiv si cat de mult doriti sa ajutati copiii.
La un click distanta...gestul vostru conteaza!

4 comentarii:

Deea spunea...

Te invit sa participati la concursul organizat de mine pe pagina de blog http://margelutzeblog.blogspot.com/ Sper sa iti placa!

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.